Zonnig 2E Bondsfeest bij Schutterij St.Barbara Reuver 

Zondag 18 juni 2017, op vaderdag, mochten we het tweede bondsfeest van 2017 vieren met onze schuttersvrienden in Reuver bij schutterij Sint Barbara. Vandaag begon de dag, zoals voorspeld met een hartelijk zonnetje, dat naarmate de dag vorderde steeds enthousiaster ging schijnen. Om 12 uur kregen alle bestuursleden, koningsparen, koningen en andere genodigden dan ook een bijzonder warm welkom bij het gemeentehuis van de gemeente Beesel, aan de markt van Reuver. Na een hartelijk ontvangst van burgemeester Petra Dassen, mocht iedereen zich opstellen op de markt voor een goed bezochte optocht door de Reuverse straten.

 

Na de optocht trok het bonte gezelschap naar het schuttersterrein van Sint Barbara aan de Polderweg in Offenbeek. Hier volgden de diverse bijwedstrijden en werd met vliegende vaart begonnen aan de schietwedstrijden.

 

Ook dit maal was bij de prijsuitreiking om 19.00 uur de winnaar van het ereschild al bekend. Mevrouw Petra Dassen mocht dan ook met gepast enthousiasme het ereschild van de gemeente Beesel uitreiken aan de Bussen Schutten van Neer. Aan het einde van het kavelen, werd bekend gemaakt dat de schutters van de Bussen Schutten ook de winnaars van de dagprijs geworden waren.

 

Wij wensen alle winnaars van harte proficiat met hun prijs en zien iedereen graag terug op het OLS in Merkelbeek op 2 juli 2017!

 

Voor het downloaden van de overzichten klik op onderstaande linken;

 

Onderstaande foto's zijn gemaakt door onze Hoffotograaf;

Dory Peeters