WARM 3de BONDSFEEST BIJ SCHUTTERIJ SINT HUBERTUS KESSEL 

 

Het laatste bondsfeest van 2016 werd georganiseerd op 24 juli jongstleden door onze bondsschuttersvrienden van schutterij Sint Hubertus uit Kessel. Waar het zonnetje bij de eerste twee Bondsfeesten verstek liet gaan, liet ze zich vandaag regelmatig blikken. Dit zorgde ervoor dat het flink benauwd werd.

 

Bij de opening in gemeenschapshuis “de Poart”, heette burgemeester mevrouw Delissen-van Tongerlo alle schutters van harte welkom in de gemeente Peel en Maas. Na de ontvangst en inspectie begon een erg warme optocht door de feestelijke straten van Kessel.

 

Na de optocht begonnen de schiet- en bijwedstrijden rondom het lokaal van de schutterij. Aangezien dit het laatste bondsfeest van het jaar is, schoot de jeugd om de titel van Bondskoning. In alle drie de categorieën is goed geschoten. Bij de jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 8 jaar waren er 30 schoten nodig waarna Xander Bax uit Venray de gelukkige koning bleek. Bij de jeugd van 9 tot en met 11 jaar viel de vogel na 58 schoten en werd Lisan Kessels uit Reuver de trotse koning. Ten slotte werd in de laatste categorie, de jongeren van 12 tot en met 14 jaar, Ilse Krijnen van ’t Zandakkergilde St. Jan te Venray de koning.

 

 

Bij de volwassen schutters waren alle prijzen ook relatief snel bekend. Zo kon rond kwart over zeven de winnaar van het ereschild bekend gemaakt worden. Het schild werd door wethouder R. van Kessel uitgereikt aan de Bussen Schutten van Neer. Aan het einde van het kavelen werd ten slotte bekend gemaakt dat de winnaars van de Dagprijs de schutters van schutterij Sint Hubertus uit Beringe geworden waren.

 

 

Wij wensen alle winnaars van harte proficiat met hun prijs en wensen iedereen een prettige zomervakantie toe!

 

 

 

 

Voor het downloaden van de;

Jury rapporten.............................................(klik hier)

Schietkaarten..............................................(klik hier)

Puntentelling schietwedstrijden...............(klik hier)

Overzicht Dag & Ereprijs..........................(klik hier)

Sjöttennieuws 3de Bondsfeest.................(klik hier)