Nieuwe Koning voor St. Barbara Reuver. 

Hoe mooi is het als een heel gezin het “schuttersvirus” te pakken heeft? Door 2 jaar meegedaan te hebben aan het kinder OLS, is fam. Dewinden in aanraking gekomen met de schutterswereld. Zowel de jeugd, als de ouders schieten menig bôlke van de lat af. Hun enthousiasme werd beloond! Niet alleen werd pap Schutterskoning 2019, ook dochter Sanne haalde de vogel naar beneden!

 

Uiteraard hebben we eerst onze “oude” koning Herman opgehaald werd hij bedankt en van het zilver ontdaan door de voorzitter en beschermvrouw.

 

Na het lossen van de openingsschoten werd er met de schietwedstrijden gestart.

Het was een spannende strijd; bij de jeugd wou de vogel zich niet zomaar gewonnen geven. Maar Sanne Dewinden heeft hem z’n laatste houvast doorgeschoten. Gefeliciteerd Sanne! Jij bent onze Jeugdkoningin 2019.

 

De strijd om het koningschap bij de schutterij ging nog even door. Ook hier is het altijd spannend.

Wie zal ons komend jaar voorgaan in de optocht tijdens bondsfeesten en natuurlijk het OLS?

Al speelt er een portie geluk mee wat betreft de telkens wisselende volgorde van schieten, zullen toch echt ook de kleine “streepjes” geraakt moeten worden om de vogel te laten doen vallen.

Wim Dewinden heeft deze klus super geklaard en de wedstrijd om het koningschap gewonnen!

 

Dubbelfeest bij familie Dewinden!

 

Na het huldigen van de nieuwe schutterskoningen werd er uitgebreid gefeliciteerd en nog een gezellig feestje gebouwd in het schutterslokaal.

Schutterij St. Barbara is trots op haar voorgangers. Op naar een mooi seizoen !