Nieuwe uniformen bestuur Schuttersbond Juliana 

Ruim 13 jaar geleden was de Noord-Limburgse schuttersbond Juliana, de eerste schuttersbond van de OLS-federatie waarvan het bestuur naar voren trad als één geheel met een uniform. Er werd toen gekozen voor een bordeauxrood jasje met het embleem van de bond, een zwarte pantalon en een witte blouse. Deze uniformen zijn tot op heden iedere keer gedragen als de bestuursleden voor de bond mochten optreden.

 

Echter na 13 jaar zijn deze uniformen dringend aan vervanging toe. Er is de afgelopen tijd dan ook hard gezocht naar een moderne opvolger van het bekende uniform. Deze opvolger is gevonden in een nachtblauw colbert met donkerblauwe pantalon, lichtblauwe blouse en bijpassende stropdas/shawl. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de subsidie van het Prins Bernard Cultuurfonds

 

In dit uniform zullen de bestuursleden van schuttersbond Juliana zich vanaf heden vol trots presenteren aan de buitenwereld.

Het bondsbestuur bestaat thans uit boven op de trappen v.l.n.r. Ger Heldens, bestuurslid sinds 1999 en de huidige bondsvoorzitter, Ria Huskens, bestuurslid sinds 2015 en begeleider van het jeugdwindbuksschieten, Jean Gielen, sinds 2015 bestuurslid en secretaris, Nanette Ramaekers, bestuurslid sinds 2013 en pr-vrouw, onder v.l.n.r., Huub Stevens, begeleider van het jeugdschieten en lid van het bestuur sinds 2015, Maurice Warries, sinds 2015 lid van het bestuur en lid van de schietcommissie, Gé Arts, bestuurslid sinds 2000 en penningmeester en vice-voorzitter, Jos Jacobs, sinds 2014 lid van het bestuur en lid van de schietcommissie, niet aanwezig op de foto, Rob Fleuren sinds 2012 lid van het bestuur en ook lid van de schietcommissie.