Uitnodiging Bondskampioenschieten 2016 

Beste schuttersvrienden en vriendinnen.

 

Namens het Schuttersbond Juliana bestuur willen wij, alle leden uitnodigen om deel te nemen aan het persoonlijk Bondskampioenschap van onze Schuttersbond Juliana . Dit jaar mogen alle leden deelnemen die in het bezit zijn van een geldig federatiebewijs, de resultaten van de voorgaande Bondfeesten tellen niet meer mee.

 

Dit persoonlijk Bondskampioenschap zal gehouden worden bij de:

 

’t Zandakkergilde St.Jan Venray.

Loonsedijk 5a

Merselo

 

op zondag 4 september 2016

aanvang 10.00 uur.

Om 10.00 uur zal de inschietronde beginnen voor alle schutterijen, te weten 5 punten. Ook de schutterijen, die met minder deelnemers zijn, worden geacht om 10.00 uur aan de schietwedstrijd te beginnen. Zodra de mogelijkheid zich voordoet, gaan we direct over naar de kavelingen, zodat er niet onnodig gewacht hoeft te worden. Met betrekking tot een spoedig verloop van de kavelwedstrijden geldt, dat indien een schutterij met meer dan 10 schutters deelneemt, dan dient er met 2 wedstrijdbuksen geschoten te worden en het vriendelijke verzoek is ook met 2 wedstrijdbuksen door te schieten. Er zullen geen pauzes worden gehouden tussendoor, zodat de voortgang in de wedstrijd gegarandeerd kan worden.

 

Vriendelijk verzoek ik u bij deze, om voor donderdag 1 september 2016, door te geven aan de bondsecretaris, welke schutters deelnemen.

Zoals u weet, zal het persoonlijk bondskampioenschap in één dag worden beslist.

 

Tegelijkertijd zal ook het jeugdbondskampioenschap plaatsvinden, waarbij alle jeugdige schutters van harte welkom zijn om mee te strijden voor deze schietwedstrijd. Er wordt geschoten op individuele basis en er is geen sprake van een voorkwalificatie of inleg, dus iedereen mag ( en moet ) eigenlijk gewoon meedoen.

 

Direct na het bekend worden van de winnaars zullen wij deze prijsuitreiking voor de jeugd doen.

Wij behouden ons het voorrecht om voor de schietwedstrijd hiervoor enkele minuten stil te leggen.

 

Ook hierbij het vriendelijk verzoek om voor donderdag 1 september 2016, door te geven aan de bondssecretaris, welke jeugdschutters deelnemen.

 

Reglement jeugdschieten Bondskampioenschap

Reglement persoonlijk Bondskampioenschap

Voor beide reglementen zie map downloads

 

Wij wensen u allen heel veel succes toe met dit bondskampioenschap en in afwachting van uw komst verblijf ik,

 

Met vriendelijke schuttersgroet:

Het Bondsbestuur