Uitnodigingen eerste bondsschuttersfeest Sint Sebastianus Sevenum 

Het Sint Sebastianusgilde uit Sevenum organiseert het eerste bondschuttersfeest van de schuttersbond Juliana.

Het jaar 2014 vliegt alweer flink richting de zomer, dat betekent dat het langzaam maar zeker weer hoogtij wordt binnen de schutterswereld. De tijd van het kongingsschieten en de bondschuttersfeesten binnen onze schuttersbond Juliana is weer aangebroken. De vendels en uniformen komen weer van zolder, het zilver wordt weer gepoetst en de paarden mogen weer van stal, kortom de schutters ontwaken weer uit hun winterslaap.

 

Ons eerste gezamenlijke feest zal het bondsschuttersfeest zijn dat georganiseerd zal worden op zondag 18 mei 2014 door onze schuttersvrienden van de schutterij Sint Sebastianus te Sevenum.

 

Het jaar 2014 is al op een bijzondere manier van start gegaan tijdens de jaarvergadering van de Oud Limburgse Schutters-federatie. Niet alleen heeft onze ere-federatiepresident, Jos Michels, van onze Gouverneur, de heer Theo Bovens een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Ook is tijdens deze zelfde vergadering het Oud Limburgs Schuttersfeest officieel erkend en opgenomen op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland.

 

Tijdens het eerste bondsschuttersfeest bij onze schutterij Sint Sebastianus Sevenum gaan wij net als met het OLS er weer samen een groot feest van maken

Voor het downloaden van de uitnodiging namens de schuttersbond Juliana, klik hier!

Voor het downloaden van de uitnodiging namens de organiserende schutterij, klik hier!

Voor het downloaden van de optochtroute, klik hier!

Voor het downloaden van de instructies voor optekenaars, klik hier!

Voor het downloaden van de schietindeling, klik hier!

Voor het downloaden van de schietkaarten, klik hier!

Voor het downloaden van het inschrijfformulier van het bondskoningsvogelschieten, klik hier!

Voor het downloaden van het inschrijfformulier van de mars-en vendelwedstrijden, klik hier!