In memoriam Anita Sijben-van Neerven

Op 29 mei is uit ons midden heengegaan ons gewaardeerd lid Anita Sijben-van Neerven in de leeftijd van bijna 60 jaar. Anita was vanaf 2019 lid van de Bussen Schutten, broederschap van Sint Martinus uit Neer. Voor die tijd was Anita al vele jaren de vaste begeleidster van het paard en de standaardruiter, haar man Pieter. Dochter Elke heeft haar een enkele keer vervangen.

Anita stond altijd klaar voor de schutterij. Of het was voor het draaien van bardienst, of de kantine een flinke poetsbeurt geven of gewoon voor de gezelligheid en het maken van een praatje. Vaak was ze te vinden bij of in de Gaffel, maar ook gezellig met de dames van de vereniging ijs eten na het OLS of de jaarlijkse fietstocht.

Ook de beide zonen Stef en Luuk zijn lid van de schutterij en dit werd enorm gewaardeerd door Anita. De nieuwe instrumenten bij het muziekkorps vond Anita een geweldige aanwinst.

Op 6 juni hebben we op gepaste wijze, met schutterseer, afscheid genomen. Anita bedankt voor alles, je toewijding, maar vooral je vriendschap. Moge zij rusten in vrede

Anita in uniform