In memoriam Els Poulissen-Magnée Broederschap St.Martinus Tegelen

Els marketentster

Zondag 23 april bereikte ons het droevige bericht dat ons lid, Els Poulissen-Magnée is overleden. Els was 42 jaar een zeer actief lid van onze Broederschap en altijd bereid om haar handjes uit de mouwen te steken bij onze activiteiten. In 2001 werd Els in de Martinus kerk geïnstalleerd  als marketentster en deze functie droeg zij met trots.

 

Toen de OLS-federatie de vrouwen toelieten tot het zestal op het OLS moesten er toch een paar heren van ons sidderen en plaatsmaken voor Els, want Els hoorde gewoon in ons zestal.  En Els deed met haar zestal wat we telkens op hoopte maar niet gebeurde, onze schutterij mocht terug naar het OLS voor te kavelen. Op de kaveling moesten ze wel voor Els even de boom omlaag halen. Was het bolletje er nu af of niet, nee Els had deze half geraakt en wij lagen eruit. Maar dat kon zeker de pret niet drukken en hadden toch feest.

 

Wij verliezen in Els een toegewijd lid en schutter.

Wij wensen Jan, de kinderen en de familie heel veel sterkte toe.

 

De afscheidsdienst zal met schutters eer gebeuren op zaterdag 29 april om 10:30 uur in de aula van Aerdehof, Grote Blerickse Bergenweg 24 te Blerick.