Jubilarissen voor Broederschap Sint Martinus Tegelen

Op zaterdag 30 april 2022 heeft Broederschap St. Martinus uit Tegelen na een periode van 2 jaar haar jubilarissen mogen eren tijdens aparte feestavond.

 

De volgende leden mochten hun jubileum vieren:

Rinus van den Akker en Linda Nieskens-Peeters (beiden 12,5 jaar lid in 2021), André Schouwenberg en Rosalie van Dijk-Keltjens (beide 25 jaar lid in 2020), Gerrie Heinen en Els Poulissen-Magnee (beiden 40 jaar lid in 2021, helaas beiden afwezig), Jeu Schillings (ook 40 jaar lid van de vereniging in 2021), Huub Dorssers en Piet Spoelstra (beiden 60 jaar lid in 2020) en Sjraar Dorssers (60 jaar lid in 2021).

 

En ten slotte 3 leden 12,5 jaar lid van de OLS-federatie: Sjuul Jacobs (in 2020) en Dennis en

Nanette Ramaekers-Ubben (in 2021)

 

Als klap op de vuurpijl was er nog een grote verrassing voor voorzitter Ton Peeters. Hij ontving uit handen van de penningmeester van Schuttersbond Juliana, Gé Arts, de bondsridderorde in zilver van schuttersbond Juliana voor zijn buitengewone inzet voor het schutterswezen en onze vereniging.

 

Wij feliciteren alle gehuldigden nogmaals met hun jubileum en bedanken hen voor hun inzet en loyaliteit in de afgelopen jaren en hopen dat zij nog lang lid van Broederschap St. Martinus zullen zijn.

Meer nieuws

Uitnodiging Koningsbal St. Martinus Maasbree

Jos Manders koning 2024

Tegelse gezelligheid

Tegelse gezelligheid Zaterdag 6 april was het feest bij schutterij Sint Antonius Tegelen. Het jaarlijkse koningschieten stond op het programma. Dat is niet zo maar…

Koninklijke onderscheiding en jubilarissen St. Jan Grubbenvorst

Koninklijke onderscheiding en jubilarissen St. Jan Grubbenvorst Koninklijke onderscheiding voor voorzitter Peter Relouw en 6 jubilarissen bij Schutterij St. Jan Grubbenvorst.Vrijdag 8 maart werd voorzitter…