Jubilarissen voor Broederschap Sint Martinus Tegelen

Op zaterdag 30 april 2022 heeft Broederschap St. Martinus uit Tegelen na een periode van 2 jaar haar jubilarissen mogen eren tijdens aparte feestavond.

 

De volgende leden mochten hun jubileum vieren:

Rinus van den Akker en Linda Nieskens-Peeters (beiden 12,5 jaar lid in 2021), André Schouwenberg en Rosalie van Dijk-Keltjens (beide 25 jaar lid in 2020), Gerrie Heinen en Els Poulissen-Magnee (beiden 40 jaar lid in 2021, helaas beiden afwezig), Jeu Schillings (ook 40 jaar lid van de vereniging in 2021), Huub Dorssers en Piet Spoelstra (beiden 60 jaar lid in 2020) en Sjraar Dorssers (60 jaar lid in 2021).

 

En ten slotte 3 leden 12,5 jaar lid van de OLS-federatie: Sjuul Jacobs (in 2020) en Dennis en

Nanette Ramaekers-Ubben (in 2021)

 

Als klap op de vuurpijl was er nog een grote verrassing voor voorzitter Ton Peeters. Hij ontving uit handen van de penningmeester van Schuttersbond Juliana, Gé Arts, de bondsridderorde in zilver van schuttersbond Juliana voor zijn buitengewone inzet voor het schutterswezen en onze vereniging.

 

Wij feliciteren alle gehuldigden nogmaals met hun jubileum en bedanken hen voor hun inzet en loyaliteit in de afgelopen jaren en hopen dat zij nog lang lid van Broederschap St. Martinus zullen zijn.

Meer nieuws

in Memoriam Erebestuurslid Mevr. Haffmans – Koninklijke Schuttersgilde St. Lambertus Helden

In Memoriam mevr. Haffmans-Gielen, Koninklijke Schuttersgilde St. Lambertus Helden Mevr. Haffmans overleden. Op 02 Maart bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden van Mevrouw…

In memoriam Ton Bol – Schutterij St. Hubertus Kessel

In memoriam Ton Bol schutterij St. Hubertus Kessel Dinsdag 22 november vernamen we het droeve bericht dat Ton Bol is overleden op 72-jarige leeftijd. Ton…